29.3.09

saker modefolk skriver

Nostalgiläser lite på Elle.se om modeveckan i Köpenhamn. Läser att Malene Birgers show troligen var veckans "mest påkostade och mest bevakade" visning. Funderar lite över slutsatsen.

Flashback: ett 50-tal fashionistas på höga klackar, inklusive jag själv, ramlar ur en försenad pressbuss. Stormar likt en elefanthord mot ingången till Malene Birgers visning. Märkesclutches och vässade naglar i luften. Dörrvaktsfolket ler inställsamt. Inga blickar kastas på gästlistan. Någon säger välkommen. Så var man inne i navet - och så var det med det.

Fortsätter läsa på Elle.se att det var riktigt "fiiiiina goodiebags" också - på Malene Birgers "påkostade" visning. Jo visst. Smink från Bobbie Brown är alltid fint. Särskilt det där läppstiftet i naturell ton som inte syns men ändå får läpparna att glimma exklusivt. Kunde mycket väl vara det finaste. Men, jag undrar över de där accessoarerna från Malene som låg så fint inpackade i silkespapper. Jag kan väl inte vara den enda personen som fortfarande inte har listat ut vad de skall användas till.

Men Elle tyckte goodiebagsen var så "fiiiiiina".
Är det inte typiskt när modefolk ska hålla på. De stora verben som alltid kommer fram när man egentligen inte har något att säga. När det egentligen inte finns någon slutsats.
Oh fabulous darling! Uuuunderbart! Börja orka ge konstruktiv kritik.
3 kommentarer:

 1. sv: Åh vad roligt att du tycker det :'D Tack!

  Måste bekänna att jag de närmaste tjugo minuterna suttit och störtläst din blogg. Läste ett inlägg och jag var fast. Totalt :'D Bra skrivet, tjejen. Ser fram emot att läsa mer :D
  Otroligt söta goodie bags från Malene Birger btw. Dock drabbas även jag av känslan att man ofta får något crap som man inte har en aning om hur man ska använda. Slumpen eller bara sammanträffande? Aja, hoppas du klurar ut det :)

  SvaraRadera
 2. haha.. har tänkt på det där jag med. inte för att jag har träffat någon inom modebranschen, men kommentarer på bloggar osv.

  SvaraRadera
 3. underbart fin blogg du har här

  SvaraRadera