25.2.09

idag har jag rökt en cigg, testat ett läppstift och lämnat en kommentar hos mig självVad är väl en blogg utan blogginlägg? Och sen ska man ju uppdatera var fjärde timme om hur oerhört spännande vardagen kan vara - när man hoppade över frukosten och rökte en cigg istället. Skämma bort sina läsare med goodiebags som lottas ut med jämna mellanrum - länka gärna till mig by the way. Komma med insideinfo och oslagbart bildmaterial - copy and paste från någon bloggare man beundrar men aldrig skulle avslöja. Visa upp för hela bloggosfären hur unikt utvald man är som får inslagna paket droppade i brevlådan bara så där - skriv gärna en rad om våra uuunderbara produkter, ingen provision när säljsiffrorna höjs dock.

Nej så surt det där lät.

Om man skulle ta och börja skriva dagbok nu då.


7 kommentarer:

 1. Kära läsare!
  Tack för dina fina rader.
  Kram, J

  SvaraRadera
 2. Bloggvärlden är väl för underbar!

  SvaraRadera
 3. Ambitionsnivån ligger för högt, som vanligt.

  Om jag själv fick välja skulle du publicera mer text och mindre foto, skriva mycket och okontrollerat om vadsomhelst på en och samma gång; inte var fjärde timme, kanske var fjärde dag. Skriva ditt liv.
  Och ja, gärna en goodiebag, tack.

  Men allt detta vore ju bara för att vara mig till lags, och det är väl knappast hela poängen? ;)

  //Miss Anonymous

  SvaraRadera
 4. By the way, varför är det så svårt att skriva dagbok nuförtiden?!

  //Miss A

  SvaraRadera
 5. haha..Bittert och roligt, sant och underhållande.

  SvaraRadera
 6. Miss A: Du har rätt, man borde skriva betydligt mer okontrollerat. Kanske ett litet inlägg om varför jag valde att lacka naglarna grisrosa. Oväsentligt javisst, men är det inte sådant som lockar rastlösa läsare, nu när bloggosfären svämmar över av actionladdade ögonblick (????). Herman Lindquist skrev en gång världens bästa krönika om att åka taxi - visst skulle jag kunna göra detsamma.
  Men mindre foton blir det inte. Text och bild går hand i hand.
  Och jag skulle visst kunna skriva bara för att vara Miss A till lags :) En läsare är fler än fyra elefanter! - eller nåt sånt.
  PS. Dagbok är inte alls svårt att skriva, det är bara svårt att vara ärlig mot sig själv.
  Kram/ J

  SvaraRadera
 7. Ja - det är ju sådana petitesser, ytliga oväsentligheter eller detaljer, såsom exempelvis val av nagellack, som tillsammans till stor del utgör själva tillvaron.
  Vill jag påstå. *S*

  I och med att du tog upp taxikrönikan inser jag att du förstår precis vad jag menar. PRECIS! Det viktigaste är inte VAD man skriver om, utan HUR man gör det.

  Och detta med att skriva dagbok, att det svåra är att vara ärlig mot sig själv...so sad, but true.

  //Miss A

  SvaraRadera